Αποστολή σε νησιωτικούς προορισμούς

Αποστολή σε νησιωτικούς προορισμούς

Από την έναρξη της λειτουργίας μας είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε στο επίκεντρο τον πελάτη και πώς μπορούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ( αξιοπιστία , ταχύτητα , κτλ )

Δυστυχώς το τελευταίο καιρό διαπιστώνουμε προβλήματα στις αποστολές οι οποίες διακινούνται μέσω του δικτύου των ΕΛΤΑ COURIER προς νησιωτικές περιοχές. Πέρα του ότι καθυστερούνε σημαντικά να αφιχθούν στο τελικό τους προορισμό με συνέπεια την αργοπορία παράδοσης στο τελικό τους παραλήπτη υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες οι αποστολές φτάνουν κατεστραμμένες.

Τονίζουμε εδώ ότι η TolasoLand δε φέρει καμία ευθύνη μετά τη παράδοση του πακέτου στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφοράς Η ευθύνη που έχουμε είναι η σωστή συσκευασία του δέματος και ως προς αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωστή μεταφορά και διακίνηση του πακέτου.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό πως από εδώ και στο εξής όλες οι αποστολές προς τους νησιωτικούς προορισμούς θα διακινούνται μέσω του δικτύου της ACS. Αυτό σημαίνει πλέον πως δε θα υπάρχει προνομιακή τιμή για δέματα μέχρι 3 κιλά τα οποία διακινούνται σε νησιωτικούς προορισμούς.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Με εκτίμηση,

το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της TolasoLand