«Εκτός αέρα» λόγω Brexit

«Εκτός αέρα» λόγω Brexit

Αγαπητοί επισκέπτες,

θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι τις τελευταίες δύο μέρες το e-shop μας δεν ήταν διαθέσιμο online. Και ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα στις 31 Δεκεμβρίου ξαφνικά στη 1η Ιανουαρίου το site βρέθηκε εκτός αέρα.

Είχαμε λάβει νωρίτερα κάποιο e-mail σχετικά με συντήρηση του server αλλά δε περιμέναμε πως το site θα είναι offline για περισσότερο από μισή ώρα. Δυστυχώς, λόγω Brexit τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα διότι όλα τα domains με κατάληξη *.eu επηρεάζονται αν είναι δεσμευμένα από εταιρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πάροχος που μας φιλοξενεί βρίσκεται εντός Ηνωμένου Βασιλείου και κατά συνέπεια το ευρωπαϊκό του domain έπαψε να λειτουργεί αρχής γενομένης του Ιανουαρίου . Επικοινωνήσαμε άμεσα μαζί τους ώστε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και λίγες ώρες αργότερα λάβαμε την απάντηση πως θα πρέπει να ανανεώσουμε τους nameservers σε *.com.

Η τεχνική ομάδα προέβη αμέσως στη συγκεκριμένη αλλαγή αλλά δυστυχώς χρειάζονται τουλάχιστον 72 ώρες για να γίνει το domain propagation και να ενημερωθούν όλα τα IPS .

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Πλέον το site είναι και πάλι στον αέρα και σεις μπορείτε να συνεχίσετε να παραγγέλνετε τα προϊόντα μας μέσω αυτού.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και πάλι μέσω του e-shop μας.

Με εκτίμηση,

η τεχνική ομάδα της Tolasoland